Yang-Shih Health Food Store | RIS Interior

| 18:00 – 01 February 2018 |

 



Yang-Shih health food store in Taiwan city is a retail outlet designed by RIS interior design studio while combining contemporary aesthetics and functionality.

Founded in 2013 in Taichung city, the award-winning RIS interior design studio designed the interiors of Yang-Shih store for their client Ya Yuen Villa. Located in the North district along a busy street, the food store welcomes visitors with a cosy yet pleasant atmosphere wherein the design echos the motto ‘Living a better life’.

 

 

 


Interiors –

Wood combined with white marble create a luxurious feeling at once while walking into the store. The herring bone wooden textures of the flooring seem to continue on the wall cladding. A framework of golden metallic boxes hung from the ceiling with back-lit LED gives the store a modern eye-catching look.

 

 


 

Visitors are greeted by the signage and logo framed against black colored backdrop wall along which a long white marble counter is placed. Four high stools placed along the counter help visitors to interact comfortably with the staff on duty. The metallic framing boxes holding a marble base to showcase the organic food products forms the backdrop of the counter.

 

 

 


 

The LED lighting design along the marble base and the ceiling hung abstract light fixture acts as a dramatic feature to this 36 sq. mt. of retail store. Opposite to the marble counter are two showcase windows encased in wall for displaying the products for a close view for visitors.

 

 


 


From the designers –

Let’s live on Hygge way.

Healthy food, positive minds, and a sunlit grocery can be fundamental to you. Arrays of marble give a contemporary distinction, sustaining a lavish undertone of space. While wood textured imbues with natural pleasure in form of herringbone patterns, its essence echoes to fresh and organic vibes from dark olive backdrops.

 

Sip a soft drink and overlook blank walls weaving gilded trims and LED lighting together, culminating with a delightedly warm hue colorful wood textured backdrop, vivid and animated. Click To Tweet

 

 



Project details:-

Project name – Yang-Shih Health Food Store

Designer – RIS Interior Design

Lead designer – Hsin-Ting Weng

Location – Taichung city, Taiwan

Client name – Ya-Yuen Villa

Project type – Retail store, Commercial design

Completion Year – 2017

Built Up Area – 36 sq.m.

Photography Credits – © Yi-Hsien Lee Photography

Products:-

Furniture – Melamine face chip board, Laminate board

Stone – Marble

Frames – Metal, Metallic paint

Leave a Reply